4 důvody, proč si při cestě do zahraničí sjednat cestovní pojištění

  1. Cestovní pojištění slouží v případě nemoci nebo úrazu v zahraničí k úhradě léčebných výloh. Nemá-li klient pojištění sjednáno, musí hradit veškeré náklady na léčení ze své kapsy.
  2. Modrá kartička pojištěnce není dostačující, jelikož slouží pouze na nezbytnou zdravotní péči ve veřejných zdravotních zařízeních. Máte tedy nárok na stejnou péči, jako místní občan. Může tak nastat situace, kdy budete muset zaplatit veškeré doplatky za léky, ošetření nebo pobyt v nemocnici. Tyto částky mohou v některých státech dosahovat i několik desítek tisíc korun. Ne v každém státě je totiž bezplatná zdravotní péče jako u nás v České republice.
  3. Asistenční služba Vám může pomoci v mnoha situacích. Zabezpečí lékařské vyšetření, vybere vhodné zdravotnické zařízení, zajistí tlumočení mezi personálem nemocnice a pacientem nebo taky zajistí převoz pacienta s lékařským doprovodem zpět do ČR.
  4. Pojištění odpovědnosti u cestovního pojištění je velmi důležité a může ušetřit klientovi spoustu peněz a nepříjemností. Slouží v případě, že někomu způsobíte škodu na zdraví nebo na majetku.

Naše cestovní pojištění od Allianz obsahuje:

  • neomezený limit léčebných výloh,
  • non- stop asistenční službu v českém jazyce,
  • pojištění zavazadel s limitem 20 tis. Kč.,
  • pojištění odpovědnosti s limitem až 10 mil. Kč,
  • úrazové pojištění – trvalé následky úrazu 400 tis. Kč, denní dávka 100,- Kč za nezbytnou dobu léčení.

Spočítejte si, na kolik Vás vyjde naše cestovní pojištění ZDE.